Waarom Aggie's Kitchen?

Na de eerste hap ben je al overtuigd… Sterker nog, alleen al bij de geur van Aggie’s gerechten loopt het water je in de mond.

Aggie’s kookkunsten

Agnes Stoopman is sinds dag één het culinaire brein achter Aggie’s Kitchen. Al meer dan 10 jaar bereidt zij heerlijke, complete maaltijden voor zakelijke en feestelijke evenementen in en rondom de stad Groningen. Ze kookt al bijna haar hele leven. Altijd vol liefde en overgave. Gemotiveerd door talloze complimenten besloot ze zich te richten op professionele catering en sindsdien kan iedereen van haar kooktalent genieten!

dsc small

Onze missie

Wij zijn pas tevreden als we een maximale foodbeleving realiseren die direct bijdraagt aan het geluk en de gezondheid van uw gasten en onze medewerkers. En het liefst ook een beetje aan een groene maatschappij. Door uitsluitend verse, duurzame producten te gebruiken en voedselverspilling te minimaliseren.
Onze keuken kenmerkt zicht door ambachtelijke bereiding, gevarieerde en verse ingrediënten, veel groente en fruit en diverse kruiden. Lokaal vlees, vis en groenten vormen de basis van elk gerecht. Overigens zijn wij erg flexibel, voor het geval u liever halal, vegetarisch of veganistisch eet.

Onze werkwijze

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, het is geheel vrijblijvend!

 


Mail

info@aggies.nl

Adres Aggie's Kitchen

Leegeweg 3 - 1
9746 TA Groningen

Contact Aggie's Kitchen

050 230 9199


Catering and party service with latin soul!   |   050 230 9199

Aggies Kitchen

VERZORG MIJN CATERING

Aggie's Kitchen