Party catering op locatie in Groningen

De beste party catering bij u op locatie

Heeft u binnenkort een bruiloft, verjaardagsfeest, jubileum, tuinfeest of andere speciale gelegenheid? Een goed verzorgde catering is natuurlijk onmisbaar. En laten we eerlijk zijn: u hebt het waarschijnlijk al druk genoeg met organiseren. Daarom nemen wij uw cateringzorgen graag uit handen. Om er samen met u een succesvol feest of evenement van te maken. Een evenement waarbij de gasten genieten van smaakvolle, verse en gezonde gerechten. En een uitstekende service.

Party catering op locatie

Service met een glimlach

Hoe culinair een gerecht ook is, het smaakt nóg beter als de service goed is. Als goed eten en drinken gepaard gaat met een perfecte organisatie, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Oftewel, een unieke beleving met oog voor detail. Bij Aggie’s Kitchen zijn wij pas tevreden als iedereen het naar zijn zin heeft en geniet van heerlijke, versbereide gerechten.

Gezond en lekker genieten

Aggie’s Kitchen serveert uitsluitend verse, ambachtelijke gerechten. Gevarieerd en smaakvol, bereid met streekproducten. Elke maaltijd heeft een uitstekende verdeling van groente, vlees en vis. Heeft u iets anders in gedachten? Geen probleem. Wij kunnen namelijk ook vegetarisch, veganistisch, glutenvrij of halal koken. Voor andere keukens staan wij uiteraard ook open. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Bekijk dan ook alvast onze voorbeeldmenu's!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Loopt het water u al in de mond? Schroom niet en informeer naar de mogelijkheden voor lekker en gezond eten tijdens uw feest. Vul het offerteformulier bovenaan de website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Aan de hand van uw wensen zorgen wij voor een heerlijke maaltijd op maat!

Vraag uw party catering aan


Mail

info@aggies.nl

Adres Aggie's Kitchen

Leegeweg 3 - 1
9746 TA Groningen

Contact Aggie's Kitchen

050 230 9199


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze party catering

Aggies Kitchen

VERZORG MIJN CATERING

Party catering Groningen