Vegetarische bedrijfscatering | Aggie’s Kitchen

Vegetarische catering op maat

Geen bedrijfsfeest is compleet zonder lekker eten. Hierbij moet natuurlijk aan iedereen worden gedacht. Aggie’s Kitchen biedt daarom ook vegetarische bedrijfscatering, waarmee de vegetariërs onder ons kunnen kiezen uit verschillende gezonde en vooral ook lekkere gerechten. Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest, zakendiner of vergadering? Aggie’s Kitchen is uw cateraar in en rondom Groningen, voor groepen vanaf 10 personen. U kunt kiezen om de maaltijden geserveerd te krijgen aan tafel, maar ook in buffetvorm. Vegetarisch, glutenvrij, vegan en halal, u zegt het maar! Schakel ons in en bespaar uzelf geld, moeite en stress. Wat resteert is heerlijk eten en gezelligheid; het feest is compleet!

Elk individu telt!

Wij onderscheiden ons van andere cateraars door onze manier van werken. Waar anderen zich focussen op de maaltijden, focussen wij ons zowel op het eten als de mensen. Elk individu telt! Besluiten om geen vlees te eten is geen kleine onderneming. Wij nemen dit heel serieus en hebben als streven voor elke bezoeker de ultieme ervaring te creëren.

vegetarische catering

Uiteraard bieden wij veel keuze uit salades, koude- en warme gerechten, vers fruit, zoetigheid en meer. Wij regelen alles voor u, zodat u lekker achterover kunt zitten en heerlijke gerechten krijgt voorgeschoteld. Heeft u speciale voorkeuren? In overleg is heel veel mogelijk! Aggie’s Kitchen biedt  catering op maat, zodat iedereen kan meegenieten.

Wat kost vegetarische bedrijfscatering?

Uiteraard wilt u niet teveel betalen. Aggie’s Kitchen biedt een ruim assortiment aan warme- en koude maaltijden, salades, fruit, hartige hapjes en meer. De prijs per persoon is ook afhankelijk van wat voor, en het aantal gerechten dat u kiest. Wat krijgt u hiervoor terug? Nou: De vollédige uitbesteding van uw catering! U kunt zich richten op de overige aspecten van het feest, terwijl u weet dat voor uw collega’s genieten van heerlijke gerechten en iedereen (zo nodig) op een uiterst klantvriendelijke manier wordt bijgestaan.

Vraag een offerte aan

Gezonde vegetarische gerechten

Ook mensen die een dieet of speciaal voedingspatroon volgen kunnen mee smullen. Onze vegetarische gerechten worden altijd bereid met verse ingrediënten. Daarnaast worden ze op een gezonde manier voorbereid, waarbij geen overdreven hoeveelheid olie wordt gebruikt. Ervaar de fijne balans tussen gezond en lekker, waar geen cateraar zich mee kan meten!

Duurzaamheid is een pré

Onnodige voedsel- en plasticverspilling, daar doen wij niet aan! Dagelijks doet Aggie’s Kitchen haar uiterste best zoveel mogelijk duurzaam in te kopen en CO2-neutraal te koken. Allemaal met als doel te werken aan een duurzamere toekomst. 

Op zoek naar vegetarische catering in Groningen?

Wilt u geld en stress besparen, maar hecht u waarde aan lekker en gezond eten? Wij bereiden met veel passie voor u de meest heerlijke maaltijden. Ons alles laten regelen of liever maaltijden volledig op maat? Het kan allemaal! Neem snel contact met ons op en vertel ons uw ideeën en voorkeuren. Onze expertise is breder dan alleen vegetarische gerechten of gerechten met vlees. Elk gerecht veranderd door onze koks in een culinair hoogstandje. Tast toe!


Mail

info@aggies.nl

Adres Aggie's Kitchen

Leegeweg 3 - 1
9746 TA Groningen

Contact Aggie's Kitchen

050 230 9199


Catering and party service with latin soul!   |   050 230 9199

Aggies Kitchen

VERZORG MIJN CATERING

Aggie's Kitchen