Lactosevrije catering | Aggie’s Kitchen

Om van te watertanden!

Aggie’s Kitchen heeft als doel iedereen van haar eten te laten genieten en maakt daarom dé meest heerlijke lactosevrije gerechten. Ook wordt gedacht aan diversiteit en keus, zodat ook lactose-intolerante mensen net als de rest optimaal van het feest kunnen genieten. Ga voor heerlijke woknoedels met garnalen en groenten, een boerenhutspot met filetlapjes en gebakken uien, of natuurlijk een heerlijk malse biefstuk, medium rare; zoals het hoort. Tast toe!

Een feest voor iedereen

Mensen met lactose-intolerantie weten hoe moeilijk het kan om mee te genieten van het eten op feesten. Voornamelijk omdat er niet de moeite wordt genomen lactose-vrije gerechten voor te bereiden, en als er al een gerecht is, dan is het vaak niet lekker. Laat staan dat er sprake is van diverse gerechten. Echter is het wel van groot belang voor de beleving van een feest om rekening te houden met iedereen, dus ook mensen met lactose-intolerantie. De oplossing hiervoor? Lactosevrije catering van Aggie’s Kitchen!

Wij bieden warme- en koude gerechten, gezonde salades, overheerlijke desserts en zoveel meer op locatie. U zorgt dat de mensen er zijn, dan zorgen wij voor het eten! Naast lactosevrije catering verzorgen wij ook vegetarische bedrijfscatering, halal bedrijfscatering en glutenvrije catering. Allen vindt u onder bedrijfscatering.

Lactosevrije catering

Voor de mensen die het nog niet weten…

Lactose is een suiker die melk- en melkproducten bevatten. Mensen die lactose-intolerant zijn moeten diverse soorten melk, kaas, smeerkaas, yoghurt, boter, vla, koffiemelk en dergelijke strikt vermijden. Wij zorgen er altijd voor dat er substituten zijn, zodat niemand wordt benadeeld. Denk hierbij aan lactosevrije melk of yoghurt, sojamelk, rijstemelk en amandelmelk.

Aggies; altijd duurzaam

Gelukkig voor ons zijn er genoeg lactosevrije gerechten waar wij al uw gasten blij mee kunnen maken. Maar dat niet alleen.. Om het feest helemaal compleet te maken koken wij milieubewust, zodat ook aan morgen wordt gedacht. Wij kopen duurzame producten in, koken CO2-neutraal, gaan voedselverspilling tegen en zorgen ervoor dat de verspilling van plastic wordt tegengegaan. Alles met als doel onze ecologische voetdruk zo laag mogelijk te houden.

Schakel ons direct in

Geeft u binnenkort een bedrijfsfeest, bent u op dit moment alles aan het organiseren en heeft u ook collega’s met een lactose-intolerantie? Wacht dan niet langer en schakel ons direct in! Wij nemen uw zorgen weg en zorgen ervoor dat al uw collega’s samen kunnen smullen van de lekkerste gerechten! Heeft u verder nog vragen? Klik dan hier om direct contact op te nemen.


Mail

info@aggies.nl

Adres Aggie's Kitchen

Leegeweg 3 - 1
9746 TA Groningen

Contact Aggie's Kitchen

050 230 9199


Catering and party service with latin soul!   |   050 230 9199

Aggies Kitchen

VERZORG MIJN CATERING

Aggie's Kitchen