Halal Bedrijfscatering | Aggie’s Kitchen in Groningen

Laat ook uw Moslim-collega’s meegenieten!

halal etenGeeft u een bedrijfsfeest, of organiseert u binnenkort een vergadering en wilt u dat ook uw Moslim-collega’s kunnen genieten van heerlijk eten en de lekkerste hapjes? Wij hebben de ideale oplossing voor u: Halal bedrijfscatering. Wederzijds respect is van essentieel belang binnen elk bedrijf. Rekening houden met verschillende culturen en religies speelt daar een grote rol bij. Wij verzorgen naast halal bedrijfscatering ook halal party catering.

Aggie’s Kitchen is uw cateraar in Groningen en omgeving. Wij verzorgen uw catering van A tot Z en denken hierbij aan iedereen. Wij leveren diverse soorten catering voor groepen vanaf 10 personen. Zowel buffet als geserveerd aan tafel. Wij ons bent u altijd zeker van het volgende: Uw collega’s verlaten bevredigd, verzadigd en bomvol de zaal!

Kies uit de meest heerlijke halal gerechten

Tijdens een bedrijfsfeest wilt u natuurlijk niet dat uw moslim-collega’s uit slechts enkele gerechten kunnen kiezen, de rest hoeft dat namelijk ook niet. Voor Aggie’s Kitchen is het feest niet compleet als niet iedereen met een lach aan tafel zit. Bij onze halal catering kunt u kiezen uit diverse overheerlijke warme- en koude halal gerechten, snacks, salades, fruit en nagerechten. Verbaas u niet als uw overige collega’s besluiten om enkele (of meer) van de halal gerechten te proeven! Naast halal catering bieden wij ook vegetarische, glutenvrije en lactosevrije bedrijfscatering. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Bekijk dan ook alvast onze voorbeeldmenu's!

halal bedrijfscatering

Halal catering is bij ons ook écht halal

Veel mensen denken dat halal catering slechts draait om het vermijden van varkensvlees en alcohol. Echter gaat het om veel meer dan alleen dat. Ons vlees is afkomstig van dieren die allen halal zijn geslacht en wiens gezondheid gegarandeerd dient te zijn. Ons kookgerei wordt alleen gebruikt voor het voorbereiden van halal gerechten en wordt na het koken grondig afgewassen. Wij houden ons bij het inkopen en voorbereiden van onze halal gerechten aan alle Islamitische spijswetten, zodat iedereen met een gerust hart kan meegenieten.

Altijd duurzaam met Aggie’s

Naast mens denken wij ook altijd aan het milieu. Zonder goedwerkend milieu is er namelijk ook geen mens. Wij doen elke dag ons best om onze ecologische voetdruk zo laag mogelijk te houden. Dit doen we door duurzaam in te kopen, CO-neutraal te koken, voedselverspilling te beperken en verspilling van plastic tegen te gaan.

Neem snel contact met ons op!

Wacht dus niet langer en schakel ons in. Wij verzorgen niet alleen uw halal bedrijfscatering, maar ook uw gehele catering van A tot Z. U hoeft zich nergens om te stressen en kunt uw waardevolle tijd aan andere zaken besteden. Neem snel contact met ons op en gun uw collega’s de lekkerste gerechten en een onvergetelijk feest! 

Vraag uw halal catering aan


Mail

info@aggies.nl

Adres Aggie's Kitchen

Leegeweg 3 - 1
9746 TA Groningen

Contact Aggie's Kitchen

050 230 9199


Catering and party service with latin soul!   |   050 230 9199

Aggies Kitchen

VERZORG MIJN CATERING

Aggie's Kitchen