Glutenvrij catering | Aggie’s Kitchen in Groningen

Bij Aggie’s Kitchen zorgen we ervoor dat iedereen van onze catering kan genieten, ook mensen die glutenvrij moeten eten. Daarom wordt er extra veel aandacht besteed aan mensen die geen gluten kunnen eten. Wij weten dat het erg lastig kan zijn om glutenvrije catering te vinden, daarom doen we er alles voor om mensen met deze dieet vereisen tegemoet te komen of het om bedrijfscatering, of party catering gaat.

Gezonde, lekkere én glutenvrije catering op uw locatie

Er zijn veel mensen die glutenvrij eten door gezondheidsklachten, bijvoorbeeld mensen met coeliakie, glutensensitiviteit, of met een tarwe-allergie. Als gerechten dan toch gluten bevatten kunnen ze erg echt last van krijgen met lichamelijke klachten.

Ook mensen die geen last van gluten hebben vinden het soms fijn om glutenvrij te eten. Zo  is glutenvrij eten goed voor de spijsvertering, wat kan helpen bij het verlagen van cholesterol, gewichtsverlies en het geeft extra energie. Glutenvrije catering is daarom ook geschikt voor iedereen, niet allen mensen die noodzakelijk glutenvrij eten.

Glutenvrije catering

Strikt glutenvrije catering bij Aggie’s Kitchen

Gluten is een soort eiwit dat voorkomt in tarwe, rogge en gerst. Ze zijn terug te vinden in veel producten zoals pasta, brood, pizza, taart, couscous en meer. Maar gluten zijn ook in veel andere producten te vinden waar het misschien niet verwacht is. Gluten worden namelijk ook vaak gebruikt als bindmiddel in producten zoals sauzen, soep, ijs, chips en veel meer. Glutenvrije catering is dan daarom extra belangrijk, zo voorkomt u dat uw eten toch per ongeluk gluten bevat.

Bij Aggie's Kitchen garanderen wij dat onze glutenvrije catering ook écht glutenvrij is. Wij werken alleen met ingrediënten waarvan wij 100 procent zeker zijn dat het geen gluten bevat. Onze catering bevat ook geen sporen van gluten, zo weten wij zeker dat iedereen gerust van onze catering kan genieten. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Bekijk dan ook alvast onze voorbeeldmenu's!

Benieuwd naar de mogelijkheden van glutenvrije catering?

Wilt u graag een volledig verzorgde, gezonde glutenvrije maaltijd tijdens uw zakelijke of feestelijke gelegenheid? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier bovenaan de website in. Wij nemen vervolgens contact met u op om uw wensen verder te bespreken. Samen bedenken we een heerlijke maaltijd op maat! Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Vraag uw glutenvrije catering aan


Mail

info@aggies.nl

Adres Aggie's Kitchen

Leegeweg 3 - 1
9746 TA Groningen

Contact Aggie's Kitchen

050 230 9199


Catering and party service with latin soul!   |   050 230 9199

Aggies Kitchen

VERZORG MIJN CATERING

Aggie's Kitchen