Bedrijfscatering Hoogkerk 

Smaakvolle catering door Aggie’s Kitchen

Goed verzorgde catering met heerlijk eten maakt een zakelijk event of bedrijfsfeest helemaal af. Laat dit nu net iets zijn wat wij voor u kunnen regelen! Met de bedrijfscatering van Aggie’s Kitchen bent u verzekerd van een menu met verschillende maaltijden en is er voor ieder wat wils. De gerechten worden in Hoogkerk op locatie geleverd, met een minimum van 10 personen. Om u zoveel mogelijk tegemoet te komen bieden wij de mogelijkheid van service aan tafel.  

Eerlijke en heerlijke gerechten in Hoogkerk 

Onze gerechten worden omschreven als puur en smaakvol. De recepten passen binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Er is keuze uit vlees, vis en groenten gerechten. Tijdens het bereiden van deze maaltijden worden lokale seizoensfruit- en groenten gebruikt. Bij Aggie’s Kitchen houden we rekening met dieetwensen. Eten uw gasten bijvoorbeeld veganistisch, glutenvrij of halal, dan houden wij hier rekening mee. Dit is geen probleem voor ons. 

Bedrijfscatering Hoogkerk Aggie's Kitchen

Uniek, duurzaam en servicegericht 

Wij zijn ervan overtuigd dat heerlijke gerechten met goede producten bijdragen aan een unieke beleving. Wat is er nu mooier dan dit realiseren met het milieu in het achterhoofd? Om het milieu te ontlasten kopen wij onze producten duurzaam in en koken we zoveel mogelijk co2-neutraal. Daarnaast zijn wij servicegerecht en staan uw wensen voor op. Wij regelen alles tot in de details, zodat u nergens aan hoeft te denken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze bedrijfscatering? 

Wilt u gebruik maken van de catering van Aggie’s Kitchen voor uw zakelijke gelegenheid? Genieten gegarandeerd met onze volledig verzorgde en gezonde buffetten. Vul geheel vrijblijvend het offerteformulier in op de website. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. In overleg met u stellen wij een heerlijk buffet samen. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, neem dan vooral even contact met ons op.  


Mail

info@aggies.nl

Adres Aggie's Kitchen

Leegeweg 3 - 1
9746 TA Groningen

Contact Aggie's Kitchen

050 230 9199


Catering and party service with latin soul!   |   050 230 9199

Aggies Kitchen

VERZORG MIJN CATERING

Aggie's Kitchen