Bedrijfscatering Haren door Aggie’s Kitchen

Catering voor uw zakelijk event of bedrijfsfeest

Geeft u een bedrijfsfeest of organiseert u een zakelijk event? Hier hoort natuurlijk een goed verzorgde maaltijd bij. Aggie’s kitchen biedt bedrijfscatering aan in Haren in de vorm van een buffet of met service aan tafel. Aan de hand van uw wensen stellen bij een menu samen voor minimaal 10 personen. 

Gezonde en heerlijke maaltijden op locatie

Kenmerkend voor onze catering is de smaakvolle gerechten. Tijdens het bereiden worden zoveel mogelijk lokale producten gebruikt. Naast dat onze maaltijden smaakvol zijn, zijn ze erg gezond. Omdat de gerechten zijn gebaseerd op een gezond voedingspatroon worden seizoensgroenten- en fruit worden als basis gebruikt tijdens het koken. U heeft keuze uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten en kunt speciale dieetwensen aan ons doorgeven. Eet u bijvoorbeeld halal of veganistisch, dan is dit voor ons geen probleem.

Bedrijfscatering Aggie's Kitchen Haren

Unieke beleving

Catering draagt bij aan een unieke beleving. Niet alleen een heerlijke en gezonde maaltijd is belangrijk maar ook de ervaring eromheen ook. Daarom maken wij onze catering op maat speciaal voor u en werken wij servicegericht. Alles is tot in detail geregeld zodat u nergens meer aan hoeft te denken. Hoe fijn is dat?

Duurzaamheid tijdens het koken

Wij zijn ervan overtuigd dat koken niet ten koste hoeft te gaan van het milieu. Daarom koken wij, waar mogelijk, CO2 neutraal en kopen wij duurzaam in. Daarnaast letten wij op het gebruik van zo weinig mogelijk plastic verpakkingen en verspillen we geen voedsel.

Geïnteresseerd in onze bedrijfscatering?

Bent u geïnteresseerd in de business catering van Aggie’s Kitchen of wil u vragen? Neem dan vooral even contact met ons op en dan geven wij u graag wat meer informatie. Daarnaast kunt u ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen doormiddel van het invullen van het formulier bovenaan de website. Wij zullen dan contact met u opnemen zodat we de mogelijkheden met u door kunnen spreken. 

 


Mail

info@aggies.nl

Adres Aggie's Kitchen

Leegeweg 3 - 1
9746 TA Groningen

Contact Aggie's Kitchen

050 230 9199


Catering and party service with latin soul!   |   050 230 9199

Aggies Kitchen

VERZORG MIJN CATERING

Aggie's Kitchen