Bedrijfscatering in Groningen

De beste catering voor bedrijven in Groningen

Organiseert u een bedrijfsfeest, vergadering of zakendiner? Maak dit compleet met heerlijke maaltijden verzorgd door Aggie’s Kitchen. Wij leveren onze maaltijden in Groningen en omstreken, met een minimaal aantal van 10 personen. Er is keuze uit veel verschillende gezonde en lekkere maaltijden in buffetvorm op locatie. Daarnaast is service aan tafel ook mogelijk.

Heerlijke maaltijden op locatie in omgeving Groningen

De gerechten van Aggie’s Kitchen passen bij een gezond voedingspatroon en zijn erg smaakvol. Voor het bereiden van de maaltijden wordt zoveel mogelijk lokale ingrediënten gebruikt, zoals fruit en groenten uit de streek. Bij ons aanbod maken wij onderscheidt tussen vlees, vis en vegetarische maaltijden. Daarnaast houden wij rekening met dieetwensen, dus wanneer u veganistisch of halal eet kunt u dit aan ons doorgeven. Dit is geen probleem voor ons.

Bedrijfscatering Groningen

Meer dan alleen ‘eten’

Onze catering is meer dan alleen ‘eten’. De heerlijke smaken en verschillende structuren maakt het een hele beleving. Het smaakvolle eten, de volledig op maat gemaakte catering en de geweldige service maken uw bijeenkomst compleet. Alles is tot in het detail geregeld, zodat u hier niet meer over na hoeft te denken. 

Meer informatie?

Bent u overtuigd van de bedrijfscatering van Aggie’s Kitchen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u het offerteformulier op de website invullen of contact met ons opnemen. Deze vindt u boven aan de pagina en dit is geheel vrijblijvend. We kunnen het dan hebben over uw wensen en wat wij voor u kunnen betekenen. We overleggen samen voor een uitstekende catering op maat. 


Mail

info@aggies.nl

Adres Aggie's Kitchen

Leegeweg 3 - 1
9746 TA Groningen

Contact Aggie's Kitchen

050 230 9199


Catering and party service with latin soul!   |   050 230 9199

Aggies Kitchen

VERZORG MIJN CATERING

Aggie's Kitchen