Bedrijfscatering Eelde-Paterswolde

Goed verzorgde catering voor uw bedrijf

Wanneer u een zakelijk event organiseert is dit pas af met een lekkere maar gezonde maaltijden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een bespreking, het is belangrijk dat de catering goed geregeld is. Daarom zorgt Aggie’s Kitchen voor de bedrijfscatering, hierbij kunt u kiezen uit een buffet of catering met service aan tafel. Wij leveren deze maaltijden in Eelde-Paterswolde en omgeving, voor minimaal 10 personen. Wilt u meer weten? Lees dan vooral even verder.

Catering op locatie door Aggie’s Kitchen

Puur, gezond en smaakvol is hoe wij onze gerechten omschrijven. Tijdens het koken wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van streekproducten. Verder worden seizoensgroenten- en fruit verwerkt in de recepten. De maaltijden passen binnen een gezond voedingspatroon, hebben veel variatie en zitten vol van smaak. Er is keuze uit vis-, vlees- en groenten gerechten. Heeft u of een van uw gasten speciale dieetwensen? Eet u bijvoorbeeld veganistisch halal of glutenvrij dan houden wij hier uiteraard rekening mee.

Bedrijfscatering Aggie's Kitchen Eelde-Paterswolde

Duurzaam, unieke beleving en servicegericht

Wij zijn ervan overtuigd dat koken niet ten koste hoeft te gaan van het milieu. Daarom koken wij zoveel mogelijk CO2-neutraal en verspillen we geen voedsel. Daarnaast minimaliseren we het gebruik van plastic. 

Een goed verzorgde catering draagt bij aan een unieke beleving. Catering is meer dan eten, het is de hele ervaring eromheen. Daarom zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat u nergens meer over na hoeft te denken en samen met uw gasten kunt genieten van de heerlijke maaltijden. Verder is onze catering op maat gemaakt en werken wij servicegericht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal mogelijk is bij onze business catering? Vul dan geheel vrijblijvend het offerteformulier boven aan de website in. Of heeft u vragen? Neem dan vooral even contact met ons op, dan geven wij u graag wat meer informatie. 


Mail

info@aggies.nl

Adres Aggie's Kitchen

Leegeweg 3 - 1
9746 TA Groningen

Contact Aggie's Kitchen

050 230 9199


Catering and party service with latin soul!   |   050 230 9199

Aggies Kitchen

VERZORG MIJN CATERING

Aggie's Kitchen