Catering voor bedrijven op locatie | Bedrijfscatering

Voortreffelijke catering voor bedrijven

Bij een vergadering, zakendiner of bedrijfsjubileum hoort natuurlijk een uitstekend verzorgde maaltijd. Gezond en gevarieerd eten is belangrijk, maar tijdens kantooruren kan dit er nog wel eens bij inschieten... Daarom zorgt Aggie’s Kitchen voor lekkere en gezonde maaltijden bij u op locatie. In buffetvorm, of netjes met service aan tafel!
Business catering leveren wij in en rondom de stad Groningen, voor groepen vanaf 10 personen.

Gezond en lekker eten bij u op locatie

Aggie’s Kitchen maakt pure gerechten barstensvol smaak. Elk recept is gebaseerd op een gezond voedingspatroon. Zo gebruiken we zoveel mogelijk lokale seizoensgroenten- en fruit en hebben we een beperkt aanbod in gefrituurde producten. Hierdoor zijn onze vlees, vis en groentegerechten altijd gevarieerd. Uiteraard houden wij ook rekening met speciale (dieet)wensen. Wilt u bijvoorbeeld graag vegetarisch, veganistisch, glutenvrij of halal eten? Geen enkel probleem. Heeft u daarnaast nog andere speciale wensen of voorkeuren? Laat het ons vooral weten! We kunnen ongetwijfeld iets voor u betekenen.

Vraag uw bedrijfscatering aan

Unieke beleving

Catering is veel meer dan ‘eten’ alleen. Wij zijn ervan overtuigd dat een goed verzorgde maaltijd met heerlijke producten bijdraagt aan een unieke beleving. Al helemaal als de catering volledig op maat gemaakt én servicegericht is. Waarbij wij alles tot in de puntjes regelen en u nergens aan hoeft te denken. Kortom, Aggie’s Kitchen maakt uw zakendiner, vergadering of andere zakelijke gelegenheid tot een culinair succes. Zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Bekijk dan ook alvast onze voorbeeldmenu's!

Oog voor duurzaamheid

Heeft u ook zo’n hekel aan voedselverspilling en onnodige plastic verpakkingen? Wij houden er ook niet van. Daarom proberen we het milieu zoveel mogelijk te ontlasten. Door duurzaam in te kopen en - waar mogelijk - CO2-neutraal te koken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u graag een volledig verzorgde, gezonde maaltijd tijdens uw zakelijke gelegenheid? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier bovenaan de website in. Wij nemen vervolgens contact met u op om uw wensen verder te bespreken. Samen bedenken we een heerlijke maaltijd op maat! Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Vraag uw bedrijfscatering aan


Mail

info@aggies.nl

Adres Aggie's Kitchen

Leegeweg 3 - 1
9746 TA Groningen

Contact Aggie's Kitchen

050 230 9199


Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bussines catering

Aggies Kitchen

VERZORG MIJN CATERING

Bedrfijscatering Groningen